Rólunk

Cégünk szakembergárdája 1997 óta a higiénia, takarítás, tisztítás területén tevékenykedik.

Nincs olyan  háztartáshigiéniai, tisztítási feladat amelyre ne a legmegfelelőbb szert vagy eszközt    javasolnánk – a legmeszebbmenőkig figyelembe véve a tisztítóhatás vagy fogyóeszköz ár-érték arányát.

“Higiguru” olyan fantázianév mely azt hivatott jelezni, hogy a háztartási és ipari higiénia minden szegmensére megoldást kínálunk a legegyszerűbb partvistól az ipari kiszerelésű tisztítószereken át az ultra professzionális facsarókig.

További előnyünk a jó megközelíthetőség valamint a kíváló parkolás és rakodási lehetőség, ugyanakkor a házhozszállítást is rugalmasan és költségtakarékosan megoldjuk.

Folyamatos nagymértékű tisztítószer és higéniai papírárú raktárkészlettel rendelkezünk. A leggyakrabban használt higéniai termékekre vannak a legnagyobb akciók. 

Tekintse meg megújúlt, aktuális árlistánkat. Minden egyéb higéniai fogyóeszközt, vagy takarítóeszközt a legrövidebb idő alatt beszerzünk.

 A Higiguru árukészletét úgy alakítottuk ki, hogy az úgynevezett kiegészítő higiéniai termékek széles választéka megtalálható legyen ,melyek rövid felsorolásban a következők:

szemeteszsák minden méretben,munkavédelmi és gumikesztyű minden méretben és minőségben, kézikefék,szivacsok, dörszik, fémdörzsik, illatosítók, bútorápolók,mosogatók, törlőkendők, mikroszálas törlőkendők, cirokseprő, fesszőseprő, felmosóvödör, háztartási hypo,háztartási vízköoldó, háztartási sósav, minden töltőanyag mint folyékony szappan, wc papírkéztörlő, stb. 

Legfontosabb stratégia partnercégünk az SH-ITB Kft kft mely cég professzionális takarítóeszközöket és takarítógépeket forgalmaz , a kiváló minőségű és hatású ipari tisztítószerekkel együtt.

Tekintse meg honlapunkat a www.shitb.hu címen.

Bármilyen takarítási és tisztítási feladatnál kérje tanácsunkat a 06/23/500910 telefonszámon vagy az info@shitb.hu e-mail címen. 

Cart
Your cart is currently empty.