Újdonságok

A SPONTEX AQUA REVOLUTION SYSTEM felmosó vödrét az különbözteti meg a hasonló centrifugális mopp facsarási elven működő felmosó vödröktől, hogy a felmosásra használt tisztító-fertőtlenítőszert tartalmazó tartály vize nem érintkezik a már felhasznált piszkos vízzel, ennél fogva mindig tiszta vízzel történik a felmosás. Ez a tisztító-fertőtlenítő felmosási műveletnél higiéniai szempontból rendkívüli fontossággal bír. Nálunk már kapható! 

 A szett ára Br: 10 306ft

A pótfej ára Br: 1 099ft


Június végétől új termékcsoport kerül bevezetésre Nagykereskedésünkbe bővítve a kínálatot: ECO zsíroldók, wc olajok, mosogatószerek, öblítők, mosógélek (színes és fehér ruhához is), valamint folteltávolítók.

 

Ariel mosópor 13 kg Formula Pro hygiénikus, Újdonságok

Ariel mosópor 13 kg Formula Pro hygiénikus

Elpusztítja a baktériumok 99%-át. Az európai szabványoknak és egészségügyi intézményi előírásoknak megfelelő fertőtlenítő hatással bír. Kiválóan távolítja el a makacs szennyeződéseket

Akciós ár: 11 604 Ft Ugrás a lap tetejére

WEBÁRUHÁZ

TTS 5640 Fém lapát nyéllel

TTS 5640 Fém lapát nyéllel

 


Lista ár: 4913 +áfa
Akciós ár: 2000 +áfa

Lotus mikroszálas törlőkendő

Lotus mikroszálas törlőkendő

A takarító iparágnak fejlesztették ki a karc és szöszmentes felülettisztításra. Nedvszívó képességére jellemző hogy súlyának hétszeresét képes magába szívni. Szárazon használva megköti a szennyeződéseket mivel nagy az elektrosztatikus vonzási képessége. Antibakteriális valamint hipo allergén. Rendkívüli bevezető ár a 4db-os készlet. 


Lista ár: 690 +áfa
Akciós ár: 441 +áfa
Copyright © 2017. | Higiguru.hu