Gondolt már úgy a munkahelyére, mint a fertőzések és megbetegedések potenciális forrására?

És arra, hogy a hasmenéses megbetegedést nemcsak a gyerek hozhatja haza az oviból, hanem ön is lehet hordozó? Akkor is, ha tiszta, trendi irodában dolgozik, ahol az ovival ellentétben elvileg mindenki tudja, hogyan kell kezet mosni? A helyzet az, hogy az irodai fertőződésre elég nagy az esély, hiszen az irodai eszközökön előszeretettel tanyáznak kórokozók tízezrei.

A kézmosás világnapja

Október 15. 2007 óta A kézmosás világnapja. Az ENSZ Gyermekalapja és az Unicef által indított összefogáshoz 2008-ban csatlakozott Magyarország is. Mivel kezünkön rengeteg baktériumtörzs található meg, ezért kiemelten fontos a rendszeres, helyes kézmosás fontosságára felhívni a figyelmet a gyerekek higiénés szokásainak kialakításakor.

Az irodai higiéniát a legtöbben a takarítócégekre bízzák, és közben nem gondolnak arra, hogy a saját és közösen használt eszközök, felületek potenciális fertőzések forrásai lehetnek. Egy tanulmány szerint egy vírus mindössze 4 óra alatt eljuthat a bejárati ajtónktól az irodáig – mert gyakran érintjük meg a közbeeső felületeket.

 

A munkahelyi fertőzések (fentiek) esélyének csökkentésére az alábbi termékeket ajánljuk:

 

 

HiGeen kézfertőtlenítő gél, 50 ml többféle

Akciós ár: 427 Ft

  :)

Inno-Sept fertőtlenítő szappan 500 ml pumpás

Akciós ár: 1 245 Ft

 

 

Cleanic Frissítő törlőkendő Antibakteriális 15 db-os

Akciós ár: 138 Ft

Sanytol fertőtlenítő felülettisztító 500 ml szórófejes

Akciós ár: 945 Ft 

 További fertőtlenítő hatású tisztítószereinket ide kattintva tekintheti meg...Ugrás a lap tetejére

WEBÁRUHÁZ

TTS 5640 Fém lapát nyéllel

TTS 5640 Fém lapát nyéllel

 


Lista ár: 4913 +áfa
Akciós ár: 2000 +áfa

Lotus mikroszálas törlőkendő

Lotus mikroszálas törlőkendő

A takarító iparágnak fejlesztették ki a karc és szöszmentes felülettisztításra. Nedvszívó képességére jellemző hogy súlyának hétszeresét képes magába szívni. Szárazon használva megköti a szennyeződéseket mivel nagy az elektrosztatikus vonzási képessége. Antibakteriális valamint hipo allergén. Rendkívüli bevezető ár a 4db-os készlet. 


Lista ár: 690 +áfa
Akciós ár: 441 +áfa
Copyright © 2017. | Higiguru.hu